Sikring af infrastruktur, servere, pc, imac m.v.

ICARE A/S har et hold af specialister, som arbejder freelance og vi sætter holdet til opgaven. Det kan være rådgivning om sikkerhed og grundlæggende foranstaltninger, såsom overvågning af alle daglige ændringer og redigeringer. Vi benytter moderne teknikker og vi betragtes alle som Whitehat hackere.

Første respons når vi bliver bedt om hjælp er at sikre alle data og allerede skete handlinger på servere og klienter. Dernæst udskifter vi alle login procedurer og loginområder patches med et overvåget SSO login, der ikke ligger, hvor det ellers plejer at ligge. Dernæst opbygges forsvaret baseret på simple og i øvrigt kendte forsvarsteknikker, som også anvendes af USA’s offentlige institutioner herunder militær, FBI/NSA/CIA, Det Hvide Hus mf.

ICARE A/S er totalleverandør indenfor Cyber Security

 1. Krypteringsprodukter og Databeskyttelse til PC, MAC, Windows Server, Enterprise Server, SAN, SSD Servere, Computere og telefoner generelt
 2. Verdens førende OKTA SSO API for OEM og Whitelabel for danske leverandører og danske virksomheder samt Staten
 3. Datasikkerhedsprodukter generelt samt rådgivning og malware task force på ransomware

Overvågning og detektering

ICARE A/S råder over hardware og software, der kan finde malware, ransomware, virus eller bots (sovende robot netværk). Vi kan overvåge netværkstrafik, filstatus, skjulte slettede data, systemfiler samt servere og klienter. Normalt kan malware slette indhold i logfiler, så derfor ser vi på de andre spor, hvor vi tillige overvåger den nuværende trafik og sammenholder disse. Det vigtige er ikke, hvad der ER sket, men hvad der IKKE er sket. Endelig scanner vi alle filer, skjulte som åbenbare, der kan være inficeret.

ICARE A/S er Whitehat hackere på kontrakt

ICAR A/S bruger netværksovervågning og analysere trafikken, sammenligner med MAC adresser kontra reelle IP adresser og scanner selv alle porte hele tiden. Malware åbner dog kun porte på bestemte tidspunkter og dem vil vi gerne kende. Samtidigt hacker vi aktivt din virksomhed udefra, for at finde huller og kende svaghederne. Udefra kan vi patche sikkerhedshullerne og selv installere autosetups der lukker for en udnyttelse.

Når vi hacker din virksomhed sker det naturligvis kun efter en skriftlig aftale og i en angiven periode. Normalt behøver vi ikke mere end 14 dage og trækker ikke data ud, men sender en liste med links til, hvor vi har plantet flag med vores signatur “ICARE A/S has been here. Phone: +45 31971111” som en JPG fil.

Når vi finder fejl, finder vi den optimale løsning, som samtidigt umuliggør kendte og ukendte sikkerhedsbrister, før nogen får kopieret dine data eller installeret malware eller ransomware. Det handler om, at ingen kan få data ud af dit netværk og hvis det sker fra medarbejdere kan dokumentationen benyttes juridisk for en domstol.

ICARE A/S er opdateret på alle nyheder fra rigtig mange kilder, herunder vores leverandører, forskellige hacker-forums, de nationale sikkerhedsagenturer i forskellige lande inklusiv Enisa (EU), PET, FE, NSA (USA). Desuden er vores erfaring bred, da vi som et samvirke af freelancere pt. tæller 14 personer i alderen 20-32 år. Yderligere har vi erfaring med Server Hosting Centre i Danmark og på Island, DDOS angreb, ICS, Scada, protokolanalyse, ethernet, arp, scannere, overvågningssoftware og suiter til præventiv behandling og aktive hackersuites som kan købes på nettet.

ICARE A/S tilbyder:

 • Vore partnere og ICARE A/S er leverandør af eksperter i Ransomware, virus og malware. Vi er certificerede eksperter i LAN/WAN/SAN systemet og vi kan bistå politiet med kopier og lave forensics-rapporter for opklaring af hændelsesforløb.
 • Pentest = Penetrationstests (WhiteHat Hacker)
 • Almindelige sikkerheds- og compliance-tests i alle miljøer tilsluttet LAN/WAN
 • Analysere værtøjer, der er anvendt til flytning
 • Rådgivning om hackingteknikker og sikring af servere generelt
 • Er du udsat for ransomware forsøger vi at lave dekryptering med gældende og helt nye værktøjer
 • Vores leverandører er verdens største sikkerhedsleverandører, som i øvrigt leverer til virksomheder og stater hvor sikkerhed er vigtigst.
 • For mere information ring på: 31971111

Scroll til toppen