Kryptering

ICARE A/S er både producent og ekspert i kryptering. Vi tilbyder mange former for kryptering herunder Cloud Miljøer, til Server Hosting i Danmark og til Edge Computing og almindelige lokale netværk samt kryptering af medarbejderdiske og verdens førende SSO login services.

Vi har udviklet vores egne softwarepakker til kryptering ICARE DeSense i 2021, der ligger på Github. Vores løsninger har support for almindelig kryptering med 256 bit og helt op til 2.048 bit beskyttelse, der har vist sit værd i malware og ransomware bekæmpelsen. Desuden har vi versioner til offentligt brug, militært brug og white-label eller OEM versioner.

Ransomware eksistere blandt andet fordi 99% af verdens datalagringssystemer IKKE er krypterede samt mangelfulde procedure for medarbejdere og hjemmearbejdspladser. Her sikre ICARE A/S også med vor API SSO, som er et login system, der udelukker hackere.

Kryptering baseret på Open Source

Det er almindelig kendt at Open Source kryptering er mere sikker end de lukkede systemer, som også har vist sig at have sikkerhedsbrister. Vores krypteringsnøgleudveksling er en af de fordele I får. Vores software kan ikke kontaktes, men det er den der kontakter jer, når kontakt oprettes med vores API SSO login. Systemet installeres på servere med SAN systemer og selve systemerne, SAN eller serverne svarer med hastighed som almindelige tilsvarende.

ICARE A/S har valgt at udvikle vores ydelser ovenpå dem som USA’s regeringsorganisationer bruger, hvilke er .GOV institutionerne såsom Det Hvide Hus, Pentagon, NSA, FBI og CIA. For langt de fleste virksomheder er sikring og beskyttelse af deres elektroniske indgange blevet barsk virkelighed efter millionvis af hacks og det er ALLE virksomheder og private, der i dag oplever truslen nærværende. Alt dette er kun blevet mere aktuelt og nærværende efter andelen af hjemmearbejdspladser er steget.

Nu beskytter vi endnu mere:


Vi beskytter på en helt nye enkle måder

Vores software og administrationssystemer betyder at alle server logins IKKE har offentligt adgang. Vi fjerner ganske enkelt alle kendte mapper fra internettet og der har loginadgange. Dermed kan de IKKE ses mere på Internettet, hvorfra 99% af alle forsøg sker. Adgang der er kendte på porte via Linux og Windows Servere er flyttet til vores SSO API eller pejlet til kun at være synlige for bestemte personer. På den måde kan fremmede ikke logge ind, lave DDOS angreb eller Brute Force angreb. Brute Force giver millioner af loginforsøg med password databaser fra andre hacks i hele verden.

Vi beskytter også webshops og WordPress

Tilsvarende gælder dit CMS system, som f.eks. WordPress. ICARE A/S fjerner f.eks. www.informationcare.dk/wp-admin (prøv selv) og samtlige andre offentlige WordPress mapper. Det giver i sig selv mindre belastning på din server eller webshop installation. Ingen funktionalitet ødelægges og alt vil virke som hidtil, men fra at have 1.000 hackerforsøg om dagen har du nu 0. Alle disse tiltag virker hele tiden, også under opdateringer og ved nye versioner. Eftersom der ikke kan findes login og brugernavne som Admin og Administrator, er man sikret mod hacking forsøg og mod sårbarheder i operativsystemer, plugins, temaer, java/css, .net og ASP scripts m.v.

ransomware Icon 3371926

Ransomware er en populær type malware. Ransomware er opstået fordi 99% af datalagring ikke er krypteret i forvejen. Ransomware krypterer offerenes diske og afpresser ejeren til at betale løsepenge for at få adgang til egne data igen. Typisk skal man betale i kryptovaluta for at modtage en nøgle. Ransomware er et portmanteau af “ransom” og “software” og er rettet mod alle, også private og offentlige myndigheder m.v.

Ransomware Free Icon

RAAS står for ransomware-as-a-service. Der findes flere kriminelle grupper som f.eks. Revil der kan lejes og har et affiliate netværk. Bruges det politisk eller til hærvæk mod bestemte brands eller politisk manifestation kan det lamme infrastruktur, hospitaler og akraftværker. Netflix serien Redident Evil, menes at være ideal for Revil der benytter Elliptic-curve Diffie-Hellman nøgleskift m/u RSA og Salsa20 istedet for AES til filkryptering.

Malware kan inficere en server, computer eller telefon. Formålet er at ovevåge for data der kan have værdi f.eks. patenter, opkøbsplaner, offentlige udbud, spionage, kreditkort, kontrakter, kundekartoteker m.v.

Malware installeres ofte af medarbejdere, både uden at de ved det og dem der ved det kaldes intern hacking og er kriminelt.

Virus er noget der kommer med mail, netværk eller USB. Virus kan inficere din server, computer, telefon, router m.v. Virus kan som Ransomware og Malware opdatere sig selv til nye funktioner f.eks. mining, botnet, lede efter patent og produktudvikling, kreditkort m.v.

Konsekvenser ved manglende kryptering

Ca. 99% af alle computere er ikke krypterede, hvilket betyder at de nemt kan tilgås af andre, som dermed kan påføre deres kryptering for herefter at afpresse din virksomhed til at skulle betale for at få “låst op” til jeres egne systemer. Ofte er det mange millioner af kroner, der forlanges i betaling med Bitcoins eller anden kryptovaluta, der normalt ikke kan spores. Det skønnes at tusindvis af danske virksomheder allerede er blevet afpresset og har betalt. ICARE A/S oplever derfor også stor efterspørgsel på løsninger, som sikre virksomhedernes data.

ICARE A/S yder den bedste databeskyttelse af:

Datatype:Er allerede udnyttet:
Fortrolige virksomhedsdata, login informationJA
Offentlige servere i Staten, Regionerne, Kommuner og MinisterierJA
Patientinformation og ISO udstyr på hospitalerJA
Information om tilbud på offentlige udbudJA
Kreditkort information, købsinformationJA
IP Patentinformation, Brugsmodeller, VaremærkeplanerJA
Produktlanceringer og indhold i markedsledende brand kampagnerJA
Kontrakt indhold og Lønkontrakter m.v.JA
Kundedatabaser og andet indhold der udnyttes af medarbejdere eller konkurrenterJA
Forsyningskæder såsom Vand, Gas, Elektricitet m.v.JA
VIP positioner og adfærd for Militær personale via teleselskaber JA
ForskningJA
Overvågningsdata via Video, DVR, NVR og OvervågningssoftwareJA

Har du været udsat for ransomware? Prøv vores “Ransomware Removal”.

Med vores Ransomware Service får man en sikkerhedskonsulent, der måler på jeres Ethernet (sniffer) direkte og scanner servere, operativsystemer og klienter automatisk. Vi starter med en backup og prøver herefter at åbne jeres diske på vores backup. Herefter laver vi en dekryptering og rensning af data og genoprettelsesscripts og vi scanner også alle operativsystem systemfiler og udskifter disse automatisk, også selvom de ikke er inficeret.

Nogle af de mest kendte filer låser vi så og indlægger backup igen, der denne gang er renset. Herefter anmelder vi dette til de forskellige myndigheder i forhold til GDPR (Datatilsynet) og Center for Cyber Security. Pris er ca. 15.000 pr. dag, der afhænger af det udstyr vi skal medtage. Vi kan være flere konsulenter for hurtigere oppetid. Pt. har vi en kapacitet på 9 danskere, der også alle er dekrypteringseksperter.

100% kompatible og åbne overfor samarbejde med både producenter og hardware brands

Systemer fra ICARE A/S er baseret på API software og servere og udstyr fra HP, Super Micro, Dell, Fujitsu, IBM og Cisco. Vi lejer os ind i TIER3 Hosting Centre og er tilstede direkte på DIX igennem 16 år. Michael Rasmussen har igennem tiderne leveret produkter og server hosting til bl.a. Maersk, Falck, ISS, Vestas, Arla, Dong, Tryg, Novo Nordisk, Novozymes, Carlsberg, Lego, Coop, Forsvaret, Politiet, TDC, HK, DSB, Norden, Undervisningsministeriet, Statsministeriet, Beredskabsstyrelsen, SAS, Nationalbanken, Danske Bank, Nordea, SEB Bank, Telmore, Århus & Københavns Kommune o.m.a.

Herunder ses Michael Rasmussen ved en fremvisning af et Server Hosting Center i Glostrup om kryptering af SAN/Deduplikering og sikker redundant web drift med 2 parallelle servere. I øvrigt en i hvert af vores Hosting Centre, henholdsvis Glostrup og Aarhus. Systemerne er indtil videre ikke blevet hacket igennem de sidste 10 år og med fortsat fokus på at det forbliver sådan.

Michael Rasmussen, viser et af vores TIER 3 Server Hosting Center frem for pressen. ICARE A/S har faciliteter i 5 forskellige Hosting Centre i Ballerup, Glostrup, Lyngby, Tåstrup og Århus. Herfra producerer vi bl.a. Scanninger og udfører deduplikering og backup. Med vores redundante systemer demonstreres dette ved at tage en disk ud under drift og med det samme ringer driftvagten og spørger hvad vi har gang i.

ICARE A/S bruger Server Hosting Center og ikke SKYEN

ICARE A/S bruger alene Server Hosting Centre med Cloud Computing Software og INGEN data forlader Danmark. Vi ønsker at have styr på vores fibernetværk, hosting centre og de servere vi installere med krypteret SSD datalagring. Siden 1992 installerede jeg mine første servere og jeg har haft 6 rackskabe direkte på DIX, fortæller Michael Rasmussen.

Fordelen ved at styre alting selv er, at vi er verdens hurtigste og undgår de mange nedetider, som der er i Cloud og Office 365 miljøerne og desuden føler mange kunder utryghed ved Cloud Computing og Data over landegrænserne.

Vores systemer er baseret på kryptering af mapper eller hele disksystemer, datalagrings systemer, med Monitors og Firewall med state-of-the-art kryptering, hvad enten det er disk- eller SSD-systemer. Vi har faciliteter til backup af 600TB mobilt og vores standard enheder har en kapacitet på 48 x 2,5″ diske eller 64 SSD / NVMe på 2U. Den mest solgte model er 1U, der indeholder 32 NVMe moduler.

Kryptering på PC, Mac, Cloud, Server, mobiltelefoner og Pad computere

Vi understøtter Windows, Windows Server, Linux, Unix, MacOs, Ios og Android enheder. Der kan være Linux og Unix varianter vi understøtter.

For mere information, ring på +45 3197 1111

Scroll til toppen