ICARE A/S Profil

ICARE A/S har til huse i Herlev ved København og i Aarhus ved Skejby Sygehus.

ICARE A/S leverer sikkerhedsløsninger til offentlige og private virksomheder. Hensigten er at beskytte virksomheder, gennem en unik ydelse med Zero Trust Software, Ændringer af adresser til loginsteder, Kryptering og API gateways. Dermed undgå nogle af de angreb fra cyber kriminelle, som de fleste virksomheder før eller siden vil opleve.

Vi leverer produkter og ydelser indenfor kryptering, datasikkerhed, firewall’s, analyse og rådgivning. Vi beskytter og krypterer data mod virus, ransomware, malware og phishing og tilbyder 2-10 faktor beskyttelse og løsninger til alle medarbejdere og administratorer f.eks. SSO unisone login kontroller.

Vi har siden stærk erfaring med Server Hosting Centre, banker, forsikringsselskaber, kreditkort udbydere, kryptering og datasikkerhed. Vores medarbejdere har siden 1992 arbejdet med datasikkerhed og vi leverer alene verdens førende produkter til ethvert formål indenfor sikring af infrastruktur, IT og arbejdspladser.Ring gerne 31971111 og hør hvad vi kan gøre for jeres virksomhed.

Scroll til toppen